free download εφαρμογες


Το πολυτάλαντο λογισμικό μουσικής είναι για την αναπαραγωγή MP3, WMA και iTunes αρχεία, και αντιγραφή, καύση και την οργάνωση μια συλλογή ψηφιακής μουσικής. Είναι γεμάτη με τα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη μουσική σας στο μέγιστο. Κωδικοποιεί σε WMA, OGG, APE και MP3.Προσαρμόσιμη Προβολή Σχέδια σας δώσει υπέρτατη έλεγχο οργάνωση αρχείων και κάνει tagging αβίαστη. Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων μουσικής. Τώρα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μουσικής

 free
MixMeister  είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό ήχο μείγμα από μουσικά αρχεία σας με ελάχιστη προσπάθεια.
 free

Κατεβάστε το Media Player Classic, μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να παίζει ταινίες DivX

 free
Αν θέλετε μια εναλλακτική λύση για το Windows Media Player που παίζει σχεδόν κάθε είδους αρχείων ήχου και βίντεο και είναι ευρέως προσαρμόσιμη και αρκετά ευέλικτο για να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των DVD και Blu-Ray player, που πραγματικά έχουν μόνο μερικές επιλογές, και ένα από αυτά είναι το Media Player Classic, γνωστός και ως MPC. Στην πραγματικότητα, αρκετοί άλλοι μπορεί να είναι MPC πάρα πολύ από αυτό το δωρεάν open-source χρησιμεύει ως βάση για περισσότερο από ένα media player για τα Windows. Η τελευταία έκδοση είναι το Media Player Classic-Home Cinema. MPC-HC είναι διαθέσιμο σε ξεχωριστές λήψεις για 32-bit και 64-bit των Windows. Προσπαθήσαμε την έκδοση 64-bit των Windows 7 Home Premium.

 free
είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρει πολλές δυνατότητες. Έχει τη φήμη ότι είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας πακέτο λογισμικού, ανταγωνίζεται ακόμη και τις εμπορικές σουίτες μοντάζ εικόνας όσον αφορά την ποιότητα. Photoscape προσφέρει πολλά βασικά χαρακτηριστικά
 free

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

 free

Unlocker σας βοηθά με κλειδωμένα αρχεία που δεν μπορεί να διαγραφεί, μετακινηθεί ή μετονομαστεί.δεξί κλικ στο αρχείο κλειδώματος και επιλέξτε Unlocker.Αν το αρχείο είναι κλειδωμένο, εμφανίζεται μια λίστα θυρίδες εμφανίζονται. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ξεκλείδωμα All" και το αρχείο παίρνει απελευθερωθεί.

 free
jDownloader είναι ένα αρχείο downloader που σας επιτρέπει  γρήγορα και αποτελεσματικά κατεβάσετε αρχεία από ιστοσελίδες όπως το Rapidshare και Megaupload και τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Taringa! Υποστηρίζει. δοχεία DLC και είναι συμβατό με τα Windows 7
 free
Το WinRAR είναι ένα κυρίαρχο εργαλείο στον χώρο της συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων. Δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο καθώς η εφαρμογή αυτή συνδυάζει καταπληκτικά δύναμη και απλότητα.

Με το πρόγραμμα αυτό θα μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο χωρίς να χρειάζεται να διαγράφετε στοιχεία. Η δυνατή μηχανή του WinRAR συνδυάζει μια ποικιλία από τεχνικές που μειώνουν σημαντικά το μέγεθος των στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στο PC σας.

Το φανταστικό αυτό λογισμικό είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή μορφότυπα: (RAR, ZIP, 7Z, ISO, CAB και άλλα) και έτσι είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για να συμπιέζετε αρχεία. Επιπλέον, είναι πολύ βολική καθώς ενσωματώνεται άψογα με το αναδυόμενο μενού του συστήματος (αυτό που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στο δεξί πλήκτρο του ποντικιού) ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε ανά πάσα στιγμή τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες του προγράμματος (εξαγωγή, δημιουργία νέου πακέτο, κτλ).

Το WinRAR είναι μια τέλεια εφαρμογή με την οποία θα μπορείτε να γλυτώνετε μεγάλες ποσότητες χώρου. Τι περιμένετε για να το δοκιμάσετε;
 free
MediaGet

MediaGet είναι πελάτης Torrent ότι πάνω απ 'όλα ξεχωρίζει για την απίστευτη ευκολία χρήσης. Πολλοί χρήστες έχουν πάντα παραπονέθηκε για την ενόχληση του να πρέπει να ανοίξει και να κλείσει τα λιμάνια ή για να πρέπει να ψάξετε για τα αρχεία torrent σε ορισμένες σελίδες, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι MediaGet θα κάνουμε για εσάς. Έτσι, αφού έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα-πελάτη, το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του αρχείου που ψάχνετε (είτε πρόκειται για ένα βιβλίο, μια ταινία, ένα τραγούδι, ένα παιχνίδι βίντεο ...) και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε λάβει μια λίστα με όλα τα αποτελέσματα. Ένα κλικ σε οποιοδήποτε από τα αποτελέσματα και θα ξεκινήσει η λήψη. Είναι τόσο εύκολο. Θα βρείτε το interface του προγράμματος χωρίζεται σε τέσσερις βασικές καρτέλες: ο κατάλογος, όπου μπορείτε να δείτε όλα όσα μπορείτε να κατεβάσετε και να αναζητήσετε τίποτα? λήψεις, που θα σας επιτρέψει να σε ποια ταχύτητα τα αρχεία που κατεβάζετε? ο παίκτης, του οποίου η λειτουργία είναι πολύ προφανές? και η βιβλιοθήκη πολυμέσων, η οποία θα διατάξει αυτόματα κάτι που έχετε κατεβάσει για εσάς ... το οποίο είναι πολύ χρήσιμο. Οι ρυθμίσεις, οι οποίες δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί για το πρόγραμμα να εργαστούν για την τελειότητα, θα σας επιτρέπουν να καθοριστούν οι ιχνηλάτες που Mediaget θα αναζητήσει, να περιορίσει την κατεβάσετε και να ανεβάσετε ταχύτητα, και τα λοιπά. μόνο μειονέκτημα του app, το οποίο, όπως έχω πει ότι σας επιτρέπει να κατεβάσετε αρχεία σε πολύ καλές ταχύτητες χωρίς καμία πρόβλημα, είναι ότι μπορεί να γίνει ασταθές. Θα έχουν την τάση να παγώσει, ιδίως κατά τη φάση αναζήτησης, ακόμη και αν εάν κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος, το οποίο συνήθως έχει επιλυθεί. MediaGet είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες torrent που μπορείτε να βρείτε σήμερα. Όχι μόνο επειδή είναι εύκολο στη χρήση, το οποίο είναι πραγματικά, αλλά επειδή θα σας επιτρέψει να βρείτε σχεδόν σε κάθε κεφάλαιο σε μια σειρά, ταινία ή το τραγούδι που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 free
Adobe ® Flash ® Player είναι ένα ελαφρύ browser plug-in και πλούσια Internet εφαρμογή χρόνου εκτέλεσης που παρέχει σταθερή και ενδιαφέρουσα εμπειρία του χρήστη, εκπληκτική αναπαραγωγής ήχου / βίντεο, και συναρπαστικό gameplay.
 free
FastStone Image Viewer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων, μετατροπέας και εκδότης εξοπλισμένο με μια ολοκληρωμένη συλλογή από χαρακτηριστικά, όπως την προβολή εικόνων, τη σύγκριση, τη διαχείριση, την αφαίρεση των κόκκινων ματιών, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, περικοπή, αλλαγή μεγέθους και χρώματος προσαρμογές. Το πρόγραμμα έρχεται με μια λειτουργία πλήρους οθόνης που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες EXIF, μικρογραφία του προγράμματος περιήγησης εικόνων και σημαντικές λειτουργίες μέσω κρυφών γραμμές εργαλείων που εμφανίζονται μόνο όταν αγγίζετε μία από τις τέσσερις άκρες της οθόνης με το ποντίκι σας. Επιπλέον, FastStone Image Viewer παρέχει ένα μουσικό slideshow με 150 εφέ μετάβασης, ένα υψηλής ποιότητας μεγεθυντικός φακός, μεταβάσεις χωρίς απώλειες JPEG, το σχολιασμό της εικόνας, ιστόγραμμα, πτώση εφέ σκιάς, υποστήριξη για σαρωτές και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. FastStone Image Viewer υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή εικόνα μορφές, όπως JPEG, BMP, JPEG 2000, PNG, GIF, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA και όλα τα μεγάλα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή RAW φορμά εικόνας όπως CRW, CR2, SRF, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF και DNG .

 free
Το Ashampoo Burning Studio 6 Free είναι η δωρεάν έκδοση της Ahampoo για  εγγραφή σε οπτικά μέσα, η οποία έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά των εμπορικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Είνα ένα ελαφρύ, γρήγορο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που επιτρέπει την εγγραφή και αντιγραφή CD, DVD και Blu-Ray δίσκων, τη μετατροπή CD ήχου σε αρχεία MP3, WAV και WMA, τη δημιουργία υψηλής ποιότητας CD ήχου, τη δημιουργία βίντεο DVD (VCD/S-VCD), δημιουργία και εγγραφή αρχείων image (ISO, BIN/CUE) κ.α. Επίσης υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.
 free
Οι Realtek High Definition κωδικοποιητές ήχου είναι συμβατές με UAA της Microsoft (Universal Audio Architecture). Τα κορυφαία σειρά παρέχουν 10 κανάλια DAC που υποστηρίζουν ταυτόχρονα 7,1 αναπαραγωγή ήχου, συν 2 κανάλια ανεξάρτητου στερεοφωνικού ήχου εξόδου (πολλαπλές αναπαραγωγές) μέσω της πρόσοψης στερεοφωνική έξοδο. Ευέλικτη μίξη, σίγαση, καθώς και πρόστιμο έλεγχο απολαβής λειτουργίες προσφέρουν μια πλήρη ολοκληρωμένη λύση ήχου για υπολογιστές οικιακής ψυχαγωγίας
 free

 free
Αν θέλετε να βλέπετε ταινίες από το ίντερνετ χωρίς να χρειαστεί να τις κατεβάσετε ο Online movie player είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε.Με πάνω από 1880 καταχωρήσεις μέχρι στιγμής.Ο
Online movie player θα κάνει έλεγχο για νέα βάση δεδομένων αυτόματα όταν ανοίγετε το παράθυρο "Σχετικά με τον Online Movie Player"Αν υπάρχει νέα βάση θα την κατεβάζετε από εκεί και θα αντικαταστήστε την παλιά με αυτή στον φάκελο του προγράμματος.Επίσης μπορείτε να δείτε πιο αναλυτική αναφορά της βάσης δεδομένων αν κάνετε κλικ στο "Καταχωρήσεις" που βρίσκεται δεξιά από τα "extra"Έχει χρονόμετρο για να κλείνει το πρόγραμμα αυτόματα και το pc αν το επιλέξετε.Επιλογή default browser αν θέλετε να βλέπετε τις ταινίες στον προεπιλεγμένο φυλλομετρητή(συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιείτε τον player του προγράμματος καθώς κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης και δεν αφήνει κανένα περιθώριο να πετάγονται ενοχλητικές διαφημίσεις.),και επιλογή για να βλέπετε τις τελευταίες καταχωρήσεις των νέων βάσεων χωρίς να χρειάζεται να τις ψάχνετε στην αναζήτηση.
Σημείωση : οι σειρές δεν εμφανίζονται στη αναζήτηση για τον λόγο του ότι γεμίζουνε τη λίστα και γίνεται ένας χαμός.Υπάρχουν οι επιλογές "ΕΛ.ΣΕΙΡΕΣ" και "ΞΕΝ.ΣΕΙΡΕΣ" όπου θα τις βρείτε όλες εκεί οργανωμένες.
Με δεξί κλικ πάνω στον τίτλο της ταινίας μπορείτε να δείτε το url streaming της καθώς και να την αναφέρετε(αν το url είναι νεκρό, κολλάει υπερβολικά κτλ) στέλνοντας μήνυμα.
Σε μερικές ταινίες ή σειρές ενδέχεται να υπάρχει και εφεδρικό Url.Όταν αυτό υπάρχει θα εμφανίζεται ένας σύνδεσμος επάνω από την περιγραφή της ταινίας.
Σημείωση : Εάν η ταινία έχει χάλια ποιότητα,ασυγχρόνιστους υπότιτλους,κολλάει,γενικά σε ότι αφορά την ταινία ο Online movie player δεν ευθύνεται.
 free
Ψάχνετε για ένα έξυπνο, ισχυρό λογισμικό pro DJ ανάμειξη;
Μην ψάχνετε άλλο! Γνωρίστε FutureDecks DJ pro - το επαγγελματικό
audio-video DJ mixing λογισμικό

Με FutureDecks DJ pro μπορείτε να συνδυάσετε πραγματικά τα τραγούδια σας,
τίποτα άλλο δεν χρειάζεται, αλλά τη φαντασία σας. Beat-ταιριάζουν
είναι μόνο ένα κλικ μακριά και επίσης είναι απρόσκοπτη beat-επίγνωση
βρόχους, εφέ και πολλά άλλα πράγματα.
 free
Free YouTube to MP3 Converter είναι η πρώτη εφαρμογή των Windows και ίσως η καλύτερη YouTube to MP3 Converter στον κόσμο τώρα. Πάρτε ό, τι χρειάζεστε, εκτός από το χρόνο σας! - μετατρέψετε το YouTube σε MP3 - μετατροπή πλήρεις λίστες αναπαραγωγής στο YouTube και τα κανάλια των χρηστών σε MP3 με την ίδια ευκολία ως ενιαίο βίντεο Αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της Free YouTube to MP3 Converter. Πάρτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου! - κατεβάστε την αρχική ροή ήχου από το YouTube σε MP3, AAC ή OGG - μετατρέψετε μουσική βίντεο από το YouTube σε MP3 αρχεία ήχου της καλύτερης δυνατής ποιότητας ( έως 320 kbps) - μετατρέψετε τα βίντεο YouTube για να ήχου χωρίς απώλειες μορφές, όπως FLAC, ALAC, WAV Όλες οι μορφές εξόδου: YouTube σε MP3, M4A, AAC, WMA, OGG, WAV, FLAC, ALAC Αποκτήστε το πιο έξω από το YouTube σε MP3 μετατροπέα ! - με ένα κλικ MP3 download από τις πρώτες σελίδες του YouTube - απολαύστε multi-threaded κατέβασμα - προσαρμόσετε τα ονόματα εξόδου εύκολα - συμπληρώστε MP3 tags αυτόματα και έργα τέχνης - να σώσει και τις συνδέσεις φορτίου από εξωτερικά αρχεία κειμένου - κατάστημα ιστορικό λήψης - MP3 εισαγωγής από το YouTube στο iTunes αυτόματα - και ακόμη περισσότερα!
 free



παιχνιδια χωρις εγκατασταση

Takken 3 παιχνίδι για PC
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ παιχνίδι για PC
Need For Speed Underground 2 (NFS)παιχνίδι για PC


 free
Adobe Flash Player είναι ένα cross-platform browser-based runtime εφαρμογή που παρέχει χωρίς
 συμβιβασμούς προβολή των εκφραστικών εφαρμογών, περιεχομένου, και βίντεο σε οθόνες και browsers.
Flash Player προσφέρει σημαντική ανακάλυψη εμπειρίες στο διαδίκτυο για πάνω από 98% των χρηστών του
Διαδικτύου. Adobe Flash Player είναι πλέον διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα.
 free

Πρόγραμμα καταγραφής συμβάντων


Με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να καταγράψουμε τα συμβάντα του υπολογιστή μας όταν είμαστε μακρυά από αυτόν !

Μπορούμε να δούμε σε ποιες σελίδες μπαίνει ο αδερφός, η κοπέλα μας κτλ

ΜΠορούμε επίσης να χακάρουμε και το facebook !!!
 free

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου