Επισκόπηση των συντομεύσεων πληκτρολογίου των Windows


Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα συντόμευσης εναλλακτικά με το ποντίκι όταν εργάζεστε στα Windows. Μπορείτε να ανοίξετε, να κλείσετε και να κάνετε περιήγηση στο μενού "Έναρξη", στην επιφάνεια εργασίας, στα μενού, στα παράθυρα διαλόγου και στις ιστοσελίδες με τη χρήση των συντομεύσεων πληκτρολογίου. Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου διευκολύνουν επίσης την αλληλεπίδραση με τον υπολογιστή σας.
Κάντε κλικ σε μια επικεφαλίδα, ή πιέστε το πλήκτρο TAB για να επισημάνετε μια επικεφαλίδα, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω μια σελίδα στην επιφάνεια εργασίας;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αποθηκεύσουμε μια ιστοσελίδα και να την επισκεπτόμαστε χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή της. Ένας από αυτούς είναι να την αποθηκεύσουμε στα "Αγαπημένα" του Internet Explorer ή τους "Σελιδοδείκτες" του Firefox. Ωστόσο υπάρχει και άλλη μια εξίσου αποτελεσματική λύση... Να δημιουργήσουμε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και, κάνοντας κλικ επάνω του να ανοίγει η σελίδα που μας ενδιαφέρει. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι εκπληκτικά εύκολος...

Δεν εμφανίζονται κάποια πράγματα στο blog μου. Τι να κάνω;

 πρόκειται για blog , είτε για σελίδες με παιχνίδια, είτε για ενημερωτικές σελίδες κλπ, λειτουργούν με τη βοήθεια του flash player.










ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ trackers torrent

Μετατρέψτε τα greeklish σε κανονικά Ελληνικά και το αντίστροφο


Δεν σας έχει τύχει να πληκτρολογείτε σε greeklish και να σας τη λένε επειδή δε γουστάρουν να τα διαβάζουν; Αν έχετε συνηθίσει σε αυτού του είδους τη γραφή και δεν μπορείτε να κόψετε αυτή την κακιά συνήθεια , μάλλον καταντήσατε σαν το Βερμουδάκια 22 :) . Σας δίνουμε παρακάτω ορισμένα sites στα οποία τοποθετείτε το greeklish κείμενό σας και αυτόματα μετατρέπεται σε Ελληνικό κείμενο και το αντίστροφο.

Πώς θα δω την ip της σύνδεσής μου στο Internet;

Κατέβασα μια ταινία, αλλά οι υπότιτλοι δεν τους παίζει

Κατέβασα μια ταινία, αλλά οι υπότιτλοι είναι σε μορφή .idx kaι δεν τους παίζειΜην αγχώνεσαι... Προφανώς ο media player που έχεις δεν παίζει υπότιτλους αυτής της μορφής. Επειδή δεν μας είπες τι media player χρησιμοποιείς, θα σου δώσουμε την πιο απλή λύση, με την οποία θα καταφέρεις να βλέπεις τις ταινίες που έχουν υπότιτλους σε μορφή .idx ή και .sub
Θα κάνεις το εξής: